Το εξελιγμένο δώρο Χριστουγέννων των παικτών της Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απολαμβάνουν ένα προσωποποιημένο νέο iPhone, ως δώρο Χριστουγέννων του συλλόγου.

O Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει την επίτευξη γκολ στο ματς κόντρα στην Αλαβές, στο 'Καμπ Νόου', το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019
O Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει την επίτευξη γκολ στο ματς κόντρα στην Αλαβές, στο 'Καμπ Νόου', το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι βρίσκονται κι αυτοί στο πνεύμα των Χριστουγέννων και κάνουν δώρα στους ανθρώπους τους. Ένα παράδειγμα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έκανε δώρο αυτοκίνητα (μέσω του χορηγού της, Audi) στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Άλλο παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, η οποία επέλεξε μια πιο τεχνολογική προσέγγιση.

O πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου, χάρισε στους παίκτες των πρωταθλητών Ισπανίας από ένα προσωποποιημένο iPhone 11 Pro Max, με το όνομα του κάθε παίκτη, το σήμα της ομάδας και τον αριθμό του στη φανέλα, σε ανάγλυφη μορφή. Πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο της Apple στα iPhone της, το 13ο κατά σειρά, το οποίο αποτελεί αισθητή αναβάθμιση των iPhone XS και iPhone XS Max. Εξάλλου, είναι το πρώτο μοντέλο iPhone της κατηγορίας Pro, που μέχρι τώρα υπήρχε σε άλλες συσκευές της Apple, όπως τα iPad και τα MacBook. Η τιμή του, δε, αντιστοιχεί στις καινοτομίες της νέας συσκευής και φτάνει τα 1.700 ευρώ.

Τα μέλη του τεχνικού τιμ, πάντως, δεν έμειναν παραπορεμένα, αφού πήραν ως δώρο την τελευταία έκδοση του iPad Pro.

News 24/7

24MEDIA NETWORK