Το απίθανο ποδοσφαιρικό έπαθλο στο Survivor 2004

Στην Ελλάδα του 2004 εκτός από Ολυμπιακούς Αγώνες και EURO είχαμε και... Survivor! Το έπαθλο που έκρυβε ο, τότε, παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν το πιο συναρπαστικό και... ποδοσφαιρικό που έχουμε δει ποτέ (VIDEO).

Το απίθανο ποδοσφαιρικό έπαθλο στο Survivor 2004

Ελλάδα 2004. Το MEGA ήταν στα ντουζένια του. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πάλευαν σαν "Μαχητές" και "Διάσημοι" με έπαθλο την κυβέρνηση της χώρας, τον Αύγουστο διοργανώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και φυσικά η Εθνική κατέκτησε το EURO στην Πορτογαλία. Το πλαστικό χρήμα έρεε άφθονο, ενώ τα διακοποδάνεια και τζιπο-δάνεια δίνονταν σαν τσιγάρα σε περίπτερο.

Δεκατρία χρόνια αργότερα η Ελλάδα πήρε αυτό που... κόπιασε με τις επιλογές της. Το 2004, βέβαια, είχαμε και Survivor! Για την ακρίβεια το Survivor 2! Παρουσιαστής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και με δεδομένο πως δεν υπήρχαν ακόμα social media το επίπεδο ήταν πιο υψηλό, αφού κάθε κουβέντα που έβγαινε από το στόμα, έπρεπε κάποιος να την σκεφτεί πρώτα καλά, με δεδομένο πως κοιτούσε τον άλλο στα μάτια.

Οι συντελεστές του γνωστού ριάλιτι είχαν μία φανταστική ιδέα, αφού σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνισμα έδωσαν για έπαθλο μία... βιντεοκασέτα. Φυσικά δεν ήταν η "Παπαρήγα η καλή" ( για τους παλιούς), αλλά ο τελικός της Ελλάδας με την Πορτογαλία!

Οι παίκτες λόγω του ότι δεν είχαν επαφή με τη δική μας πραγματικότητα, δεν γνώρισαν την πορεία της "γαλανόλευκης" στα γήπεδα της Πορτογαλίας, οπότε έπαθαν πλάκα όταν έμαθαν πως φτάσαμε στον τελικό. Το τι έγινε εκεί, έπρεπε να το κερδίσουν για να μάθουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK