Το ρεκόρ Guinness του παίκτη του Survivor

Κι όμως ένας παίκτης του Survivor έχει καταφέρει να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για μια αθλητική του επίδοση.

Το ρεκόρ Guinness του παίκτη του Survivor

Ο "τρελός" Κύπριος των "Μαχητών", ο Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος είναι και το απόλυτο φαβορί για νικητής του Survivor στον Stoiximan.gr, κατέχει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness!

Αυτό που γνωρίζουμε από την αρχή του παιχνιδιού είναι ότι ο Κύπριος παίκτης είναι εκπαιδευτής καταδύσεων. Εκείνο που δεν ξέραμε είναι ότι έχει κάνει διάσημη την Κύπρο σε όλο τον πλανήτη με το ρεκόρ που κατέρριψε τον Οκτώβριο του 2016.

Το ρεκόρ Guinness του παίκτη του Survivor

Πιο συγκεκριμένα, διακόσιοι ογδόντα δύτες, άνδρες και γυναίκες από Κύπρο και εξωτερικό, σχημάτισαν υποβρύχια ανθρωπινή αλυσίδα.

Οι εθελοντές δύτες ενώθηκαν μεταξύ τους κρατώντας σχοινί το όποιο είχε προσδεθεί από την αποβάθρα του Μόλου μέχρι την αποβάθρα του Παλιού λιμανιού της Λεμεσού. Οι δύτες καταδύθηκαν σε βάθος 5 μέτρων, για περίπου 10 λεπτά, σχηματίζοντας μια τεράστια ανθρώπινη αλυσίδα - σύμβολο σταθερότητας και ενότητας.

Στην προσπάθεια αυτή συμμετείχαν οργανωμένα σύνολα και μη, καταδυτικοί όμιλοι αλλά και εθελοντές λάτρεις της υποβρύχιας κατάδυσης. Την όλη προσπάθεια στηρίζουν η ομάδα Flyboarding Cyprus - Επαγγελματίες flyboarders με επιδείξεις. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε η Ιταλία όπως με συμμετοχή 174 υποβρύχιων Δυτών στο νησί Έλβα στη Δυτική Ιταλία. Αλλά τους το... πήρε ο Μάριος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK