Τρέμε McGregor! Ο Ρουβάς θα σε δέσει... κόμπο

Ο Σάκης Ρουβάς προπονείται χρόνια στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου και ξέρει όλα τα μυστικά για να σου... εξαρθρώσει τα άκρα. Ένα VIDEO αποδεικνύει ότι ο σταρ της μουσικής βιομηχανίας δεν αστειεύεται.

Τρέμε McGregor! Ο Ρουβάς θα σε δέσει... κόμπο

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Σάκης Ρουβάς προπονείται εδώ και χρόνια στο μαχητικό στυλ του BJJ, δηλαδή στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου. Πρόκειται για ένα είδος πάλης με εξαρθρώσεις στο έδαφος και όχι μόνο...

Προπονητής του Έλληνα σταρ της μουσικής βιομηχανίας είναι ο πρωταθλητής Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο "Crazy Frog" έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό έπειτα από τη συμμετοχή του στο "NOMANDS" του ANT1 και αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Στο διαδίκτυο, λοιπόν, κυκλοφορεί ένα ενδιαφέρον βίντεο με πρωταγωνιστές τους δύο προαναφερθέντες.

Αμφότεροι παλεύουν στο έδαφος και ο Σάκης Ρουβάς, δουλεύοντας με τη στολή (gi) του αντιπάλου καταφέρνει και βγάζει μία όμορφη σε έμπνευση υποταγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρουβάς έχει παραστεί σε αρκετά πρωταθλήματα BJJ ως θεατής, ενώ έχει κάτσει στη γωνία του προπονητή του Γιώργου Κατσινόπουλου στον αγώνα που είχε δώσει απέναντι στον Νέστορα Μπατζέλα πριν από μερικά χρόνια στο "No Limits".

News 24/7

24MEDIA NETWORK