Τρέμε Survivor, έρχεται η Τζούλια!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει και θα συμμετάσχει σε νέο reality όπου οι διάσημοι θα βιώσουν... πολύ άγριες καταστάσεις.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ CARAMELA ME THN ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΛΙΔΗ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ    (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ CARAMELA ME THN ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΛΙΔΗ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Το Survivor μπορεί να "σπάει ταμεία" στον ΣΚΑΪ όμως ο ANT1 δεν είναι διατεθειμένος να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Έτσι ρίχνει ένα βαρύ χαρτί στο τραπέζι.

Θα φέρει ένα ριάλιτι τύπου Survivor όπου θα παίρνουν μέρος celebrities και θα περνούν από διάφορες πολύ πιο δύσκολες δοκιμασίες μέσα στη ζούγκλα. Ο τίτλος του είναι "I am a celebrity get me out of here" (Είμαι διάσημος, πάρτε με από εδώ) και έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Όπως αποκαλύπτει η "Espresso" αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν, ενώ οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονται στο στάδιο του... κάστινγκ. Το πρώτο όνομα πάντως που φαίνεται πως έχει συμφωνήσει είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου.

"Θέλω πολύ να πάω στη ζούγκλα. Μου έκαναν πρόταση από τον ΑΝΤ1 και απάντησα θετικά. Μένει να πέσουν και οι υπογραφές της συμφωνίας μας όταν με το καλό ξεκινήσει το πρότζεκτ. Μου είπαν ότι θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο" ανέφερε στην Espresso. Η ίδια σημειώνει ότι ο φόβος της είναι οι κατσαρίδες, αλλά όλα τα άλλα μπορεί να αντιμετωπίσει. Για να δούμε τι θα δούμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK