Κερδίζει ο Μπόγρης 11 διάσημα μουστάκια Ελλήνων αθλητών;

Ο Γιώργος Μπόγρης τιμά το 'Movember' και αφήνει μουστάκι. Η σύγκριση με άλλους 'μυστακοφόρους' ποδοσφαίρου και μπάσκετ αναπόφευκτη. Ποιους κερδίζει και από ποιους χάνει;

Το 'face off' του Γιώργου Μπόγρη έγινε 'talk of the town' σε λίγες μόνο ώρες.

Η αλλαγή στην όψη που αποφάσισε ο σέντερ του Ολυμπιακού, προσελκύοντας τα φλας των φωτογράφων κατά την προπόνηση για το μεγάλο ματς της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς το νέο κούρεμά του (κοντό με φράντζα) συνδυάστηκε μ' ένα λεπτοκαμωμένο και περιποιημένο μουστάκι. Αιφνιδίασε, ομολογουμένως, με την επιλογή του και η viral εικόνα του 'μοιράστηκε' με τρέλα στα social media.

Ο ίδιος εξηγήθηκε:

 

Πρόκειται επί της ουσίας για τη συμμετοχή του στο κίνημα 'Movember', σύμφωνα με το οποίο οι άνδρες αφήνουν μουστάκι και αλλάζουν το πρόσωπό τους στη διάρκεια του Νοεμβρίου κάθε χρόνου προκειμένου να γίνουν αγγελιαφόροι του μηνύματος κατά του καρκίνου (προστάτη-όρχεων) και της αυτοκτονίας των ανδρών. 

Ασχέτως του σκοπού, ο Μπόγρης μπαίνει στην ίδια κατηγορία με άλλα παραδοσιακά μουστάκια του ελληνικού αθλητισμού. Είναι αμέτρητα, εμείς επιλέξαμε 11 εξ αυτών. Κερδίζει ή χάνει ο Γιώργος Μπόγρης;

Photo credits: eurokinissi

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!