Η κωμική αποδόμηση του... "Just do it" που έγινε διαμαρτυρία για τη Γιουβέντους

Ο Αλέγκρι σε ρόλο... Κάπερνικ και η "θυσία" του Ντιμπάλα για χάρη του Κεντίρα. Πώς μια άκρως πετυχημένη διαφήμιση έγινε ταυτόχρονα ένα εμπνευσμένο τρολάρισμα για την πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Η διαφήμιση της Nike με κεντρικό πρόσωπο τον Κόλιν Κάπερνικ έχει κάνει θραύση, πετυχαίνοντας το σκοπό της. Viral από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσή της, ενισχύσθηκε από το video που ακολούθησε. Η πλειονότητα του κοινού την υποδέχθηκε άκρως θετικά. Πάνω από το 50% των (ούτως ή άλλως συντηρητικών) Αμερικανών είδε πίσω από τις λέξεις και συμφώνησε με το μήνυμα. Κι ας γκρίνιαξε ο Πρόεδρος Τραμπ.

 

Ταυτόχρονα βέβαια η εικόνα του επαγγελματία παίκτη του αμερικάνικου φούτμπολ, συνοδευόμενη από την ατάκα "πίστεψε σε κάτι, ακόμη κι αν σημαίνει ότι θυσιάζεις τα πάντα" αποτέλεσε αντικείμενο σάτιρας. Από τους χρήστες του twitter ως επί το πλείστον που άδραξαν την ευκαιρία για να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν λεζάντα - φωτογραφία κατά το δοκούν.

Υπήρξαν διάφορες παραλλαγές, έξυπνες ή λιγότερο. Μια από τις πιο εμπνευσμένες αφορούσε αναμφίβολα τη Γιουβέντους.

Στο φόντο ο Μαξ Αλέγκρι και πάνω του το "πίστεψε στον Κεντίρα, ακόμη κι αν σημαίνει ότι θυσιάζεις τον Ντιμπάλα"!

 

Μην πεις ότι δεν γέλασες αντικρίζοντας το συνδυασμό; Ιδίως με το βλέμμα του Αλέγκρι!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!