Η διπλή "βόμβα" που ετοιμάζει το PRO για να... χτυπήσει το FIFA

H Konami έχασε τα δικαιώματα του Champions League και του Europa, ωστόσο ετοιμάζει... απαντήσεις στο αντίπαλον δέος, το FIFA. Πότε αναμένονται οι μεγάλες ανακοινώσεις;

Το Pro είναι το "ποδοσφαιράκι" θρύλος στο gaming, ωστόσο τα τελευταία χρόνια το FIFA έχει πάρει κεφάλι στις προτιμήσεις του κοινού.

Ειδικότερα φέτος, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι το Pro, χάνοντας το Champions League και το Europa έπειτα από 10 χρόνια δεν καταφέρει τίποτα απέναντι στο FIFA.

Στην Konami, πάντως, δεν το βάζουν κάτω και ανακοίνωσαν ότι στο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει για τη νέα σεζόν έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα έξι πρωταθλημάτων όπως της Ρωσίας, της Σκωτίας, της Αργεντινής, της Πορτογαλίας, της Ελβετίας, του Βελγίου.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή θα είναι η σειρά με τα πιο πολλά πρωταθλήματα, ενώ άφησε για έκπληξη άλλα δύο που θα τα αποκαλύψει πριν κυκλοφορήσει ο νέος τίτλος! Ποια λέτε να είναι;

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!