Η Μπέτις παρουσίασε παίκτη με VIDEO που σου καίει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα!

H Μπέτις παρουσίασε τον Κανάλες μ' ένα VIDEO τόσο μπερδεμένο που θυμίζει rave party σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο το '90. ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα όσα θα δείτε παρακάτω θα σας προκαλέσουν αίσθημα hangover με τρομερό πονοκέφαλο μέχρι να καταλάβετε τι θέλουν να πουν οι δημιουργοί.

H Σαμάρα από το "The Ring", ένας ρέιβερ, ο Χι Μαν, ένα ζευγάρι παντόφλες... τάρανδοι, ένας Ιάπωνες που τραγουδάει ισπανικά, ένα αγριεμένο σκυλί και λίγο "Τιτανικός" επιστρατεύτηκαν από την Ρεάλ Μπέτις για να παρουσιαστεί στο κοινό ο Σέρχιο Κανάλες.

Το "μυθικό" αυτό VIDEO θα χρειαστεί να το δείτε πολλές φορές για να καταλάβετε που αποσκοπεί.

Θα εκνευριστείτε γιατί θα σας προκαλέσει τρομερό πονοκέφαλο στο πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά δεν θα βγαίνετε επειδή η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο σχετικά με το πού θα οδηγήσει όλη αυτή η παράνοια.

Και τελικά, στο τέλος θα εμφανιστεί ο Κανάλες για να σας λύσει την απορία.

Βέβαια, μάλλον υπήρξε κόσμος που δεν κατάλαβε ποτέ τι ήθελε να μας πει ο Ισπανός παίκτης, που η ομάδα αναγκάστηκε να κάνει συμπληρωματικό tweet για να εξηγήσει το "έπος".

Παρακάτω θα δείτε το VIDEO, και λίγο πιο κάτω θα σας δώσουμε την εξήγηση. Μην... τρέξετε όμως να μάθετε. Ζήστε το λίγο!

 

 

 

 

 

Κανάλες στα ισπανικά σημαίνει κανάλια και ο παίκτης θέλει να μας αποτρέψει από το ζάπινγκ γιατί ο ερχομός του στη Μπέτις δεν σηκώνει αλλαγή... καναλιού. Ο Θεός μαζί μας...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!