Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν ο Κονέ πάει στον ΠΑΟΚ

Στις 20 Μαΐου είχαν κηρύξει ανακωχή μεταξύ τους, ανανεώνοντας τη... δικέφαλη κόντρα τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα πράγματα, όμως, ήρθαν έτσι που αντί για "πόλεμο", ενδεχομένως να κάνουν και συμμαχία εντός των επόμενων ημερών. Διαβάστε το παρασκήνιο για τους 2 φίλους στο Contra.gr!

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυξάνονται τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Παναγιώτη Κονέ και διάθεση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στους "ασπρόμαυρους"...

O Κονέ που φαίνεται ότι τα έχει "σπάσει" με την ΑΕΚ, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θ' ανέβει στη συμπρωτεύουσα αν και εφόσον δώσει τα χέρια με τους Κυπελλούχους Ελλάδας! Και το 2008 όταν έφυγε ξανά από την Ένωση, στη Θεσσαλονίκη είχε πάει ως ελεύθερος για λογαριασμό του Ηρακλή.

Μάλιστα, κατά την παραμονή του στον "Γηραιό", ο 31χρονος χαφ δημιούργησε και δυνατές φιλίες με φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ένας εξ αυτών ο κολλητός του πια Γιώργος Μαυρίδης. Ο διάσημος tattoo artist και ο Κονέ κατά την περσινή σεζόν πείραζαν ο ένας τον άλλο, φτιάχνοντας μία άτυπη κόντρα μεταξύ δικεφάλων.

Τον περασμένο Μάιο, μέσω Instagram είχαν κηρύξει ανακωχή για το καλοκαίρι, ανανεώνοντας τη "μάχη" για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, τότε έμοιαζε δύσκολο να μην συνεχίσει ο πρωταθλητής Παναγιώτης Κονέ στην ΑΕΚ.

Με την ανατροπή των τελευταίων ημερών, πάντως, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ουντινέζε δεν θ' αγωνιστεί στην Ένωση, ενώ "παίζει" το ενδεχόμενο να πάει στον ΠΑΟΚ -σύμφωνα με δημοσιεύματα- γεγονός που την ανακωχή των δύο φίλων θα την μετατρέψει σε συμμαχία.

Πάντως, μοιάζει δύσκολο, όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη ο Λουτσέσκου να δώσει το "ok"...

TO POST ΤΟΥ ΚΟΝΕ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αν ο Κονέ πάει στον ΠΑΟΚ

Μ.Ν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK