Ποιος Τσέρτσι; Η σύντροφός του "τρελαίνει" τα social media!

O Αλέσιο Τσέρτσι φέρεται να μπήκε εσχάτως στο στόχαστρο του Ολυμπιακού όμως εκείνη που κάνει πάταγο αυτή την περίοδο είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ιταλού άσου. Δείτε PHOTOS!

Το όνομα "Αλέσιο Τσέρτσι" προστέθηκε και αυτό στην καλοκαιρινή μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού αν πιστέψουμε τα ιταλικά ΜΜΕ, ωστόσο εκείνη που στην παρούσα φάση φαίνεται να απολαμβάνει μεγαλύτερης δημοφιλίας σε Ισπανία και Ιταλία σε σύγκριση με τον άσο της Ατλέτικο είναι η σύντροφός του.

Και αυτό γιατί την ώρα που ο Τσέρτσι δείχνει να βρίσκεται στα... κάτω του αγωνιστικά και να ψάχνει ένα σωσίβιο για να αναστήσει την καριέρα του, η σύζυγός του Φεντερίκα Ρικάρντι είναι στα... χάι της, με τα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ να την εντοπίζουν σε στιγμές χαλάρωσης στην Ιμπίθα και να στέκονται στο σέξι μπίκίνι της.

 

Φυσικά ουδείς έχει ξεχάσει και το ξέσπασμα της κυρίας Τσέρτσι τρία χρόνια πριν, όταν ο αγαπημένος της έπαιρνε μεταγραφή από την Τορίνο και εκείνη έσπευδε (κακώς) να κουνήσει το δάχτυλο στους ανθρώπους του ιταλικού ποδοσφαίρου.

"Το να είσαι ο καλύτερος εξτρέμ στις δύο τελευταίες σεζον δεν φτάνει. Στην Ιταλία προχωρούν μόνο με δανεικούς, με παλιές δόξες, με ξένους και παίκτες που κοστίζουν τίποτα. Εμείς πηγαίνουμε σε ένα ποδόσφαιρο (σ.σ. το ισπανικό) που μετράει".

 

Η ΦΕΝΤΕΡΙΚΑ ΡΙΚΑΡΝΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Η ΦΕΝΤΕΡΙΚΑ ΡΙΚΑΡΝΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ