Τον αγόρασε η Μίλαν και φώναξε... FORZA Λάτσιο!

Μία από τις πιο επικές γκάφες στην ιστορία των ποδοσφαιρικών δηλώσεων έκανε ο Λούκας Μπίλια κατά τον ερχόμενο του στις εγκαταστάσεις της Μίλαν. Από τον Αργεντινό χαφ ζητήθηκε να πει κάτι για τη μεταγραφή του και... πέταξε "πατάτα" ολκής.

Ο Λούκας Μπίλια πέταξε... κολοκύθι όταν του ζήτησαν να πει κάτι σχετικά με τη μεταγραφή του στη Μίλαν.

Ταλαιπωρημένος ο Αργεντινός χαφ από το "τρέξιμο" της ημέρας αρκέστηκε να πει μια μικρή φράση που όμως έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Τι είπε: "FORZA Λάτσιο..."

Ο... καημένος ο Μπίλια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, κατάλαβε το λάθος του και αισθάνθηκε αμήχανα. Ευτυχώς δε που δεν πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, γιατί εκεί θα υπήρχε θέμα! Επίσης, λογικό είναι ο Μπίλια να παρασύρθηκε καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια τη Λάτσιο και ήταν και αρχηγός της.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...