Υπέγραψε στη Ρόδο και τους... παράτησε για Survival ο νέος "Ντάνος"

Ο νέος παίκτης του Survival, Κώστας Οικονόμου, είναι ποδοσφαιριστής και τον Ιούλιο ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ρόδου. Ωστόσο, ένα μήνα μετά και... μηδέν συμμετοχές, έφυγε για Κουρούτα, προκειμένου να γίνει ο νέος... Ντάνος του ριάλιτι επιβίωσης.

Υπέγραψε στη Ρόδο και τους... παράτησε για Survival ο νέος "Ντάνος"

Τη Δευτέρα κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι επιβίωσης Survival και ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στην επιφάνεια οι ιστορίες από τις ζωές των παικτών που θα πάρουν μέρος. Τους διάσημους πάνω κάτω τους ξέρουμε, ωστόσο υπάρχει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην αντίπαλη ομάδα.

Αυτή του Κώστα Οικονόμου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει μια επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Stoiximan.gr Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος, ο Αιγινιακός και η Ρόδος.

Ωστόσο στην τελευταία έμεινε μόλις ένα μήνα! Ανακοινώθηκε από το σύλλογο στις 17 Ιουλίου και μερικές ημέρες αργότερα έλυσε τη συνεργασία του για να... πάει στην Κουρούτα και το Survival μετά από πρόταση που δέχθηκε από το "Ε".

Στην τότε ανακοίνωση της η Ρόδος έγραφε:

Υπέγραψε στη Ρόδο και τους... παράτησε για Survival ο νέος "Ντάνος"

Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου. Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1984 μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακός Βόλου, για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Μεσολάβησε μία γεμάτη και επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες όπως ο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και ο Αιγινιακός.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Κώστα Οικονόμου στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, ευχόμενη να έχει μία καλή, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες σεζόν.

Τι σας θυμίζει η ιστορία του Οικονόμου; Μια αντίστοιχη είχε και ο... Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του Survivor. Ο Ντάνος είχε μάλιστα αγωνιστεί κι αυτός σε Ρόδο, αλλά και Ολυμπιακό Βόλου, όπως ο Οικονόμου, ενώ την ίδια χρονική περίοδο 2004-05 έπαιζαν στις δύο ομάδες του Βόλου (Ολυμπιακό ο Ντάνος και Νίκη ο Οικονόμου).

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Κώστας Οικονόμου έχει συνολικά στην καριέρα του αγωνιστεί σε 100 παιχνίδια σε Stoiximan.gr Football League, Γ' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, έχει πετύχει εννέα γκολ και 8 ασίστ, ενώ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Παράλληλα έχει υπάρχει αρχηγός σε αρκετές από τις ομάδες που αγωνίστηκε. Λέτε να βγάλει... ηγετικές τάσεις και στο παιχνίδι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK