Σάκοτα: "Ο Ίβκοβιτς ή ο Ιωαννίδης δεν θ' απαντούσαν"

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αρνήθηκε ν' απαντήσει σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αλλαγής στο ρόστερ και συνέκρινε τον εαυτό του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Σάκοτα: "Ο Ίβκοβιτς ή ο Ιωαννίδης δεν θ' απαντούσαν"
Σάκοτα ΑΕΚ

Περήφανος για τους παίκτες του ήταν μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο δεύτερο ημίχρονο και τις πιθανότητες αλλαγής στο ρόστερ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε: " Συγχαρητήρια στους παίκτες για ακόμη μια μεγάλη νίκη απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Αξίζουμε παραπάνω συγχαρητήρια για τον τρόπο και τα όσα διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν είμαστε τέλεια ομάδα, έχουμε προβλήματα, παίζουμε χωρίς καθαρό πλέι μέικερ. Επειδή παίζουμε σε διαφορετικό ρυθμό σε Ελλάδα και Ευρώπη, πρέπει να καταλαβαίνουμε πιο γρήγορα την ταχύτητα του αντιπάλου. Τα 40 λεπτά όμως πολλά και σου δίνουν ευκαιρίες να αλλάξεις πράγματα. Η Χάποελ είναι πολύ καλή ομάδα, νικούσε στη Μακάμπι 52-26 στο ημίχρονο.

Από τον κόσμο ζητάω να μας στηρίζει πάντα και να έχει περισσότερη κατανόηση. Αυτές οι νίκες δεν είναι τυχαίες, είναι πολύ μεγάλες. Δεν ήταν η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ, αλλά ξέρει τι αντίπαλο είχαμε.

Σκεφτόμαστε κάποια διορθωτική κίνηση, αλλά δεν είμαι σε θέση να μιλήσω. Θέλουμε λίγες μέρες ακόμη για να γίνει κάτι. Παλιότερα δεν θα σας απαντούσε ο Ιβκοβιτς ή ο Ιωαννιδης σε κάποια τέτοια ερώτηση. Εγώ είμαι πιο συνεργάσιμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

VIDEO: Έτσι έκανε την ανατροπή η ΑΕΚ

ΑΕΚ - Χάποελ Ιερουσαλήμ 75-74

News 24/7

24MEDIA NETWORK