Πρίφτης: "Καταστροφικό το πρώτο δεκάλεπτο"

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε με σκληρά λόγια για την εμφάνιση της ομάδας του στην ήττα από την Μπούντουτσνοστ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Άρη:

“Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. Η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης και η πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα από τον αντίπαλο ήταν η αιτία. Αυτά μας έκαναν να έχουμε κακή συγκομιδή επιθετικά, που ήταν κυρίαρχο πρόβλημα. Όταν δεν είσαι παραγωγικός τουλάχιστον να κρατήσεις στην άμυνα, αλλά βρέθηκε και η Μπούντουτσνοστ σε καλή μέρα, με πολύ καλό μακρινό σουτ. Έπαιξαν πιο δυνατά από μας. Είμαστε αδικαιολόγητοι και θα πρέπει να μην το επαναλάβουμε…”, ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα κόουτς πριν απαντήσει σε ερωτήσεις:

Για αν θεωρεί ότι υποτιμήθηκε η Μπούντουτσνοστ: “Συνειδητά δεν πιστεύω ότι υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ενστικτωδώς μπορεί κάποιοι να το θεώρησαν πιο εύκολο… Είχαμε χαμηλή ενέργεια και συγκέντρωση και μεγάλη αποφασιστικότητα και αναγκαιότητα ο αντίπαλος, που έπαιζε σήμερα ουσιαστικά νοκ άουτ παιχνίδι. Από το δεύτερο ημίχρονο δεν έχω κανένα παράπονο”.

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με πολλές αλλαγές: “Έτσι ένιωσα πως πρέπει να κάνω εκείνη τη στιγμή. Γενικώς κάναμε από τον πάγκο σήμερα τα πιο πολλά πράγματα από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι… Παίξαμε ζον πρες, άμυνες ζώνης, άμυνες ματς απ, κάναμε διάφορα… Αγωνιστήκαμε με ψυχή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν πιάσαμε τη διαφορά. Ο όμιλος είναι ρευστός, το ξέρουμε, δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα… Ίσως εκεί που πήγε στους 12 πόντους πιστέψαμε και κάτι παραπάνω, αν δεν δεχόμασταν δύο καλάθια και βάζαμε ένα σουτ, αλλά είναι μάταιο να συζητάμε…”.

Για το αν έχει δεύτερες σκέψεις μετά από αυτό το παιχνίδι: “Δεύτερες σκέψεις πάντα έχουμε, αλλά θα το κάνουμε εκ των έσω, θα δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι γιατί έχουμε ζήσει και πέρσι τέτοιες μεγάλες ήττες και το συστατικό ήταν η ηρεμία. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι (σ.σ. με την ΑΕΚ)”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπουντούτσνοστ - Αρης 75-56