Έσβησε τούρτα ο Μαρκόπουλος: "Είμαι συγκινημένος..."

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Σούλη Μαρκόπουλο στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το νικηφόρο ματς τη Ζολνίκι.

Έσβησε τούρτα ο Μαρκόπουλος: "Είμαι συγκινημένος..."
ΠΑΟΚ Μαρκόπουλος

Ο Σούλης Μαρκόπουλος συμπλήρωσε 300 επίσημα ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ και πριν την συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Ζολνόκι έσβησε τα κεράκια.

" Ευχαριστώ για την τούρτα. Ήταν ξαφνικό. Μπράβο στους παίκτες μου. Θέλω να ευχαριστήσω και τις διοικήσεις του ΠΑΟΚ που με τίμησαν. Είναι μεγάλη τιμή μου να είμαι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα. Είναι κάτι το οποίο δημιουργεί μια μεγάλη συγκίνηση γιατί είσαι σε μια ομάδα που σε θέλει πολύ", ανέφερε.

Έσβησε τούρτα ο Μαρκόπουλος: "Είμαι συγκινημένος..."
Μαρκόπουλος ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας είπε για το νικηφόρο ματς: " Η Ζολνόκι έχει καλή ομάδα με καλούς σουτέρ. Έχει βάθος στη ρακέτα και στην περιφέρεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα, αλλά αυτό δεν έγινε πάντα. Ο αντίπαλος πήρε εύκολα καλάθια και παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να είμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι. Μπράβο και πάλι στους παίκτες μου".

Για τα χαμένα ριμπάουντ: " Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε και να το προσέξουμε".

Για τον Χάτσερ και αν απελευθερώθηκαν με αυτόν οι Ντούβνιακ και Τέπιτς: " Κάθε παίκτης βοηθά την ομάδα. Δεν σημαίνει κάτι το ότι σκόραρε ο Τέπιτς. Μπορούσε να σκοράρει και ο Βασιλειάδης. Θα μας βοηθήσει ο Χάτσερ στη συνέχεια".

Για τη ρακέτα: " Τέλειοι δεν είμαστε. Πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα που προκύπτουν στο γήπεδο. Πρέπει κάτι να βρεθεί (σ.σ. ένας παίκτης) μέσα στα πλαίσια τα δικά μας πάντα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στον ορίζοντα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Ζολνόκι 72-69

News 24/7

24MEDIA NETWORK