Μπούτσκος: "Με νίκη ανοίγουμε την πόρτα της πρόκρισης"

Ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Άβτοντορ θα πρέπει να διαχειριστεί το... πρέπει που έχει για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κρίσιμο ματς την Τετάρτη (9/12) απέναντι στην Άβτοντορ και με νίκη θα κάνε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup.

Για το παιχνίδι με τους Ρώσους ο βοηθός του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

"Μετά τη νίκη επί της Μπεσίκτας στην Πόλη, επιστρέφουμε με πολύ ζωντανή την ελπίδα στο σπίτι μας για ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στην Άβτοντορ. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση.

Απέναντι μας έχουμε μία φορμαρισμένη ομάδα με πολύ ταλέντο, που δίνει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι χτυπώντας κυρίως στον δευτερεύων αιφνιδιασμό. Διαθέτει σπουδαίους σουτέρ έξω από τα 6,75 και υποστηρίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού με πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να διαχειριστούμε το πρέπει και να μπούμε στο παρκέ με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο αλλά και με υπομονή και καθαρό μυαλό στις αποφάσεις μας. Είναι κάποιες στιγμές που περισσεύουν τα λόγια και απλά δε βλέπεις την ώρα για το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα τώρα που ήρθε η ώρα για την υπέρβαση, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα ανοίξει την πόρτα για την πρόκριση στο Last 32 του Eurocup".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ένας... αλλαγμένος ΠΑΟΚ φέτος