Κατσικάρης: "Ζητούμενο η σταθερότητα"

Ο Φώτης Κατσικάρης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη σωστή διαχείριση του αγώνα, στα παιχνίδια νοκ άουτ, στο κοντό σχήμα που χρησιμοποίησε, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κατσικάρης: "Ζητούμενο η σταθερότητα"
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα επικράτησε με 83-72 της Σλοβενίας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Φώτης Κατσικάρης στάθηκε στη σωστή διαχείριση του αγώνα από τους διεθνείς, στο σχήμα με τα τρία γκαρντ, ενώ έκανε ειδική μνεία στους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Στράτο Περπέρογλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήμασταν πιο συμπαγείς παρά ποτέ. Ακόμα και όταν ο αντίπαλος επέστρεψε στη διεκδίκηση της νίκης παίζοντας στα όρια του φάουλ, καταφέραμε να αντιδράσουμε. Νομίζω ότι η ομάδα μας προοδεύει σταθερά και το ζητούμενο είναι ένα. Να περιορίσουμε τα κενά διαστήματα στα παιχνίδια μας".

Για τα παιχνίδια των νοκ άουτ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Προς το παρόν δεν βλέπουμε τα νοκ άουτ και ούτε είναι κάτι που μπορούμε να ελέγξουμε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Και σήμερα βοήθησε".

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ: "Τα κοντά σχήματα θα τα βλέπουμε να το επιτρέπει ο αντίπαλος. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών, φυσικά και από αυτούς δεν παίζουν πολύ. Ο Περπέρογλου, επειδή το αναφέρατε, μπήκε σήμερα και εκτέλεσε άψογα το ρόλο του. Δεν είναι εύκολο για τα τα παιδιά, το καταλαβαίνω, δεν είμαστε μηχανές".

Για το τι κρατάει από τα ματς των ομίλων: "Κρατάμε τις νίκες, θα πάμε να παίξουμε ένα ακόμη ματς αύριο και στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε για τη Γαλλία έτοιμοι πνευματικά και σωματικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK