Κουφός: "Ο ένας για τον άλλον"

Η Εθνική στοχεύει ψηλά στο Eurobasket, αλλά ο Κώστας Κουφός τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την Γεωργία (8/9, 19:00). Δείτε video.

"Είμαστε 2-0 τώρα, πάμε πολύ καλά, όμως έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Η Γεωργία είναι καλή ομάδα και πρέπει κάθε φορά να παίζουμε σωστή άμυνα και δύναμη. Είμαστε έτοιμοι για κάθε ματς, η άμυνα είναι το κλειδί μας. Όταν τα πάμε εκεί καλά, τότε αυτό μας δίνει ενέργεια και στην επίθεση. Κάθε μέρα που περνάει, νιώθουμε πιο κοντά στα στάνταρ μας, βρίσκουμε τη χημεία και την ομοιογένειά μας. Ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Οι Πρίντεζης Μπουρούσης και Αντετοκούνμπο παίζουν πολύ καλά κοντά στη ρακέτα", δήλωσε ο διεθνής σέντερ της Εθνικής.

Και προσέθεσε: "Είμαι 26 χρονών τώρα, ξέρω πιο καλά τους συμπαίκτες μου και είμαι εδώ να κάνω τα μικρά πράγματα και να βοηθάω την Εθνική να κερδίζει, είτε με σκριν, είτε με σκοράρισμα, είτε στην άμυνα. Ολοι παίζουμε ο ένας για τον άλλο, για την πατρίδα μας, για να πετύχουμε για την Ελλάδα, γιατί το αξίζει. Το όνειρό μου είναι να κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά πρώτα από όλα έχουμε την Γεωργία στο μυαλό μας. Ένα-ένα τα βήματα".