Μπουρούσης: "Δεν παρακαλάς για την Εθνική"

Λίγες ημέρες μετά την συνέντευξή του στην ΕΟΚ, όπου μεταξύ άλλων ήταν... αιχμηρός σχετικά με τα άτομα που πρέπει να απαρτίζουν την Εθνική, ο Γιάννης Μπορούσης παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα του Eurobasket και επεσήμανε πως δεν χρειάζονται παρακάλια για να είσαι μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μπουρούσης: "Δεν παρακαλάς για την Εθνική"
INTIME SPORTS

"Στόχος μας είναι η επιτυχία. Για'αυτό και μερικοί από εμάς βρίσκονται ακόμη στην Εθνική για 10 χρόνια. Ειδικά εμείς οι μεγαλύτεροι που ξέρουμε πως ίσως να είναι είναι η τελευταία μας χρονιά στην Εθνική.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε επιτυχίες. Πέρυσι καταφέραμε να παρουσιάσουμε κάτι θετικό αλλά στο κρίσιμο δεύτερο μισό κόντρα στην Σερβία φάνηκε σα να μην είχαμε αρκετή δύναμη. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας αυτή τη φορά", δήλωσε αρχικά ο Μπουρούσης σχετικά με τους στόχους της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να προχωρήσει στη διοργάνωση, ήταν για μια ακόμη φορά αιχμηρός: "Δεν πρέπει να παίζουμε με εγωισμό. Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ποιος θα είναι ο ήρωας του αγώνα. Είτε παίζεις 1, είτε παίζεις 40 λεπτά, είναι τιμή να αγωνίζεσαι για την Εθνική. Εκπροσωπείς την χώρα σου. Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε περισσότερο ομάδα.

Το πρώτο συστατικό είναι η υγεία. Πρέπει να είμαστε υγιείς για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα στο Ζάγκρεμπ. Και το δεύτερο είναι να έχουμε στην ομάδα τους παίκτες που θέλουν πραγματικά να είναι στην ομάδα. Δεν πρέπει να παρακαλάς κάποιον για να έρθει στην Εθνική".

Διαβάστε ακόμη:

Mπουρούσης για Εθνική: "Να μην μπαίνει πάνω από όλα ο εγωισμός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK