Παπανικολάου: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στα λάθη της Εθνικής ομάδας στην πρεμιέρα με τα Σκόπια και, βέβαια, επεσήμανε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν κόντρα στην Κροατία (6/9, 22:00).

Παπανικολάου: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"
Παπανικολάου

"Προχωράμε παρακάτω. Το βράδυ θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι με την Κροατία. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Το είδαμε στο παρελθόν, για παράδειγμα το 2013 με τη Φινλανδία. Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως τα ριμπάουντ, αφού χάσαμε αρκετά από μια όχι τόσο ψηλή ομάδα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν αυτά", είπε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου.

Όσον αφορά στο ματς με την Κροατία (6/9, 22:00) τόνισε: "Πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και αγωνιστικά για το παιχνίδι με την Κροατία. Σημασία έχει να προετοιμάζεσαι κατάλληλα για να αντιμετωπίσεις κάθε αντίπαλο. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να ανοίξουμε το γήπεδο, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε τόσες μπάλες στον αιφνιδιασμό".

Διαβάστε ακόμη:

Σκόπια - Ελλάδα 65-85

News 24/7

24MEDIA NETWORK