Σλούκας: "Αυτή είναι η ομάδα"

Ο Κώστας Σλούκας εξήγησε ότι αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Εθνικής Ελλάδας και ότι η νίκη επί της Ισπανίας είναι μόνο η αρχή για την πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Σλούκας: "Αυτή είναι η ομάδα"
INTIME SPORTS

"Δείξαμε ποια είναι πραγματικά η ομάδα. Τώρα θα κυνηγήσουμε το τρένο που χάναμε, αρχής γενομένης με το ματς κόντρα στη Σλοβενία. Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και προχωράμε. Έχει σημασία που αντίπαλος ήταν η Ισπανία, μία χώρα που είχαμε χρόνια να κερδίσουμε, μία πολύ καλή ομάδα, αν όχι το φαβορί. Δεν αλλάζει κάτι, όμως. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα υπόλοιπα ματς για να πάρουμε όσες νίκες μπορούμε. Η νίκη αυτή μας φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση".

"Η ομάδα έχει πλουραλισμό. Ο Βασίλης (σ.σ. Σπανούλης) είναι ο ηγέτης μας και φάνηκε στο γήπεδο. Η ομάδα πήγε εκεί που έπρεπε το ματς, μπήκαν μεγάλα σουτ και η άμυνα του 4ου δεκαλέπτου μας χάρισε το παιχνίδι. Δεν έχουμε δει ακόμα τους Σλοβένους, δεν έχουμε προετοιμαστεί. Είναι μία ομάδα ρυθμού που τρέχει στον αιφνιδιασμό και θα έχει και το γήπεδο που θα την παρασύρει. Η ομάδα μας θα πρέπει να είναι έτοιμη, να παίξουμε άμυνα, να έχουμε συγκέντρωση και να ελέγχουμε τον ρυθμό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK