Ούρλιαζε ο Σαμπόνις για την πρόκριση της Λιθουανίας

Οι αντιδράσεις του Άρβιντας Σαμπόνις για τη μάχη της Λιθουανίας και την πρόκριση στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ ήταν επικές.

Ούρλιαζε ο Σαμπόνις για την πρόκριση της Λιθουανίας

Με... πάθος εφήβου έζησε τον ημιτελικό της Λιθουανίας με την Ιταλία ο Αρβιντας Σαμπόνις.

Ντυμένος πάντα με αθλητική περιβολή, ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας μπάσκετ (και θρύλος φυσικά του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο) μόνο που δεν μπήκε στο παρκέ για να αγωνιστεί.

Χειρονομούσε, ούρλιαζε, συχνά έβριζε όπως μας κατατόπισαν και πιο έμπειροι, στη λιθουανική γλώσσα, συνάδελφοι, οι σφυγμοί του πρέπει να είχαν ξεπεράσει τους 200.

Το τελικό αποτέλεσμα και η πρόκριση της Λιέτουβα πάντως τον ικανοποίησε απόλυτα και ένα τεράστιο χαμόγελο φώτισε το πρόσωπό του μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης και σφραγίστηκε η συμμετοχή στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστε ακόμη:

Ιταλία - Λιθουανία 85-95παρ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ