Άντερσεν: ''Ομάδα γεμάτη ενέργεια ο Ολυμπιακός''

Την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς αποθέωσε ο σέντερ της Σιένα, Ντέιβιντ Άντερσεν σε δηλώσεις του στην Euroleague. Ωστόσο ο διεθνής Αυστραλός στάθηκε στην κακή άμυνα και στα χαμένα ριμπάουντ της ομάδας του.

Άντερσεν: ''Ομάδα γεμάτη ενέργεια ο Ολυμπιακός''
sienaandersen2203.jpg

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 31χρονου σέντερ των Τοσκανών:

''Ήταν απλά ένα παιχνίδι. Σίγουρα, χάσαμε, αλλά θα πρέπει να λειτουργήσουμε με θετική σκέψη, ενόψει του δεύτερου αγώνα στην έδρα μας. Θα πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, ώστε να καταλάβουμε το τι κάναμε λάθος, για να το διορθώσουμε και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι την Παρασκευή.

Είχαμε ορισμένες πολύ καλές στιγμές, παρά την ήττα μας. Χαλαρώσαμε για περίπου τρία λεπτά προς το τέλος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, εκεί που είχαμε αποκτήσει διαφορά.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ αθλητική και γεμάτη ενέργεια ομάδα. Έκαναν τα σωστά πράγματα, την σωστή στιγμή και ευστόχησαν σε όλα τα καθοριστικά σουτ στα οποία δοκίμασαν. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ και η άμυνα μας στο "ζωγραφιστό" ήταν κακή.

Πρέπει σε αυτούς τους δύο τομείς, λοιπόν, να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον επόμενο αγώνα. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες, οπότε ξέρουμε το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αντιδράσουμε αποτελεσματικά. Χρειάζεται να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα επόμενα παιχνίδια''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK