Η ομιλία Ιτούδη και οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ

Πλημμυρισμένος από συναισθήματα, ο Δημήτρης Ιτούδης έδωσε μια συγκινητική ομιλία στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Δείτε το VIDEO.

Η ομιλία Ιτούδη και οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια της ΤΣΣΚΑ

Σαν μικρά παιδιά πανηγύρισαν την κατάκτηση της Ευρωλίγκας οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ! Όταν ολοκληρώθηκε η απονομή οι πρωταθλητές Ευρώπης έστησαν... πάρτι στα αποδυτήρια, μαζί φυσικά με τον προπονητή τους, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Έλληνας coach, "πλημμυρισμένος" από συναισθήματα έδωσε μια συγκινητική ομιλία, μοίρασε συγχαρητήρια και αναφέρθηκε σε κάθε παίκτη ξεχωριστά.

"Είμαι πολύ περήφανος για καθέναν από σας ξεχωριστά. Κάποιες φορές η ζωή παίζει κάποια παιχνίδια. Είμαι περήφανος για όλους σας. Για τον Βικ, που άξιζε αυτό εδώ το πράγμα (σ.σ. έδειξε το τρόπαιο). Για τον Μίλος, τον Νάντο, τον Τζάκσον, τον Βοροντσέβιτς, τον Κόρι... Ξέχασα κάποιον; Τον Κάιλ (σ.σ. με όλη την ομάδα να αποθεώνει τον Αμερικανό). Τον Τζόελ, που ήθελε να είναι εδώ. Για τον Βατούτιν και όλα τα άλλα μέλη της διοίκησης και τους χορηγούς. Το αξίζετε κι εσείς. Δεν έχω λόγια", είπε.

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέα Βατούτιν, ο οποίος δήλωσε: "Το αξίζαμε αυτό. Το αξίζαμε! Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου".

ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μπηχτή του Σλούκα στον Ιτούδη μετά τον τελικό!
AΠΙΣΤΕΥΤΟ ξέσπασμα Ιτούδη: Τι είπε στον Ζοτς στο τέλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK