Το show του Μπουρούση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν εντυπωσιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σημειώνοντας 10(!) σερί πόντους στο τέλος της τρίτης και στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Δείτε τα VIDEOS.

Το show του Μπουρούση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εκπληκτική εμφάνιση του Γιάννη Μπουρούση δεν ήταν αρκετή για να χαρίσει στην Μπασκόνια την πρόκριση στον τελικό του Final Four επί της Φενάρμπαχτσε. Ο Έλληνας σέντερ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με νταμπλ-νταμπλ (22 π, 10 ρ), όντας ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Βάσκων.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ

Ο 32χρονος άσος άρχισε να... ζεσταίνεται στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου. Αρχικά ήταν εύστοχος πίσω από τα 6.75μ, στη συνέχεια πέτυχε ένα δύσκολο καλάθι και ακολούθησε μια πολύ ωραία άμυνα και ένα ακόμη καλάθι υπό πίεση, φάσεις που ανάγκασαν τον κόσμο να φωνάζει "MVP"!

Επίσης, με ένα εκπληκτικό buzzer beater τρίποντο έδωσε προβάδισμα στην Μπασκόνια με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Ο Έλληνας σέντερ, παρά την ασφυκτική πίεση του Έκπε Ούντο, έστειλε... συστημένη την μπάλα στο καλάθι της Φενέρμπαχτσε, διαμορφώνοντας το 57-55!

Ο "Μπούρου" δεν σταμάτησε εκεί, αφού πέτυχε συνολικά 10 πόντους, ανοίγοντας τη διαφορά αρχικά στους 7 (55-62) και στη συνέχεια στους 5 πόντους (59-64) στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το απίθανο buzzer beater τρίποντο του Μπουρούση
Οι φάσεις του Μπουρούση που έκαναν τον κόσμο να φωνάζει "MVP"

News 24/7

24MEDIA NETWORK