Αναποφάσιστοι στην Γιουνάιτεντ για τον Τεν Χαχ, τα δύο φαβορί εάν τελικά αποχωρήσει ο Ολλανδός

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ. Ωστόσο οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν φτιάξει μια λίστα με υποψήφιους αντικαταστάτες του. Αυτά είναι τα δύο φαβορί.

Manchester United's head coach Erik ten Hag during the English FA Cup semifinal soccer match between Coventry City and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Ο Έρικ Τεν Χαχ AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να μπει σε εποχή ολλανδικού μοντέλου με την επικείμενη πρόσληψη του Άρνε Σλοτ, ενώ παράλληλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι άνθρωποι της που κινούν τα νήματα όσον αφορά στις αλλαγές συνεχίζουν να σκέφτονται εάν πρέπει να δώσουν κι άλλο χρόνο στον Έρικ Τεν Χαχ.

Με την INEOS, πλέον, να βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων το μέλλον του πρώην τεχνικού του Άγιαξ μοιάζει αβέβαιο από τη στιγμή κιόλας που διάφορα Μέσα υποστηρίζουν ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν φτιάξει λίστα με υποψήφιους προπονητές/αντικαταστάτες του Τεν Χαχ.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ρούντι Γκαλέτι δύο είναι οι head coach από την shortlist που έχουν παραπάνω πόντους για να αναλάβουν το αύριο της Γιουνάιτεντ εάν τελικά ο Ολλανδός κουνήσει μαντήλι. Συγκεκριμένα, ο Τιάγκο Μότα είναι ο ένας που συγκεντρώνει αρκετούς υποστηρικτές εντός του κλαμπ και ο άλλος είναι ο Τόμας Τούχελ.

Ο πρώτος κάνει εξαιρετική σεζόν με την Μπολόνια, ενώ ο δεύτερος που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι έχει πάρει τα πάνω του και οδήγησε την Μπάγερν Μονάχου στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Champions League. Μάλιστα, για τον Τούχελ κυκλοφορούν πολλά σενάρια, καθώς οι φίλαθλοι στην Βαυαροί επιθυμούν την ανατροπή με την παραμονή του στο κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Άρνε Σλοτ, Λίβερπουλ: Ο πιο ακριβός Ολλανδός προπονητής

Κβαρατσχέλια, Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο ραντεβού που μπορεί να γίνει δώρο για τον Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK