Final Four: Με στόχο το τέταρτο ευρωπαϊκό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί του τελικού του Final Four, όμως όπως έχει δείξει ο Ολυμπιακός, "είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει". Το Contra.gr σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης λίγες ώρες πριν την μεγάλη "μάχη".

Final Four: Με στόχο το τέταρτο ευρωπαϊκό κόντρα σε όλα τα προγνωστικά
INTIME SPORTS

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση, ο Ολυμπιακός νίκησε την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 70-68 στον ημιτελικό του Final Four και πλέον θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό της Turkish Airlines Euroleague.

Η Ρεάλ ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδια της Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και πάει ως φαβορί στον τελικό, στον τρίτο συνεχόμενο σε ισάριθμα χρόνια. Εκεί είναι το απόλυτο φαβορί, παίζοντας στην έδρα της και έχοντας παράλληλα την στήριξη του κόσμου. Ωστόσο ο Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τίτλου, με την απόδοση της νίκης του Ολυμπιακού να φτάνει το δελεαστικό 3.60 στον Stoiximan.gr.

Πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων". Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε 0/11 σουτ, όταν όμως "ξύπνησε", πέτυχε 11 στο τελευταίο 3λεπτο και πήρε στις πλάτες του την ομάδα. Το ενδεχόμενο να τελειώσει το ματς κόντρα στην Ρεάλ με πάνω από 15.5 πόντους προσφέρεται σε απόδοση 1.95.

Παράλληλα, το ενδεχόμενο να πετύχει περισσότερους από τον σταρ της Ρεάλ, Ρούντι Φερνάντες, δίνει απόδοση 1.95 στον Stoiximan.gr.

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη "μάχη" των ριμπάουντ όπως δήλωσαν τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και ο Πάμπλο Λάσο στην συνέντευξη Τύπου. Η ομάδα που θα πάρει τα περισσότερα θα έχει το πλεονέκτημα, με τον Ολυμπιακό να βασίζει πολλά στον Γιώργο Πρίντεζη, που στον ημιτελικό μάζεψε 8.

Διαβάστε ακόμη:

Σφαιρόπουλος: "Η Ρεάλ το φαβορί, παράδειγμά μας τα προηγούμενα Final Four" (VIDEOS)

Συγκινητικές στιγμές: Ο Σπανούλης "πνίγεται" στην αγκαλιά των παιδιών του (VIDEO)

Final Four: Στους δρόμους οι φίλοι του Ολυμπιακού ανά την Ελλάδα! (VIDEOS)

Το τρομερό τρίποντο του Σπανούλη στην κορυφή του Top5 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK