Σπανούλης: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα" (VIDEO)

Μετά την απονομή των βραβείων της Turkish Airlines Euroleague στους καλύτερους της κανονικής περιόδου, σειρά πήρε η συνέντευξη Τύπου των τεσάρρων φιναλίστ του Final Four. Διαβάστε τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.

Σπανούλης: "Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα" (VIDEO)

Αναλυτικά τα όσα ακούστηκαν κατά τη συνέντευξη Τύπου των τεσσάρων φιναλίστ του Final Four.

"Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες και τους παίκτες που προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και την επιστροφή του Ολυμπιακού στα ημιτελικά μετά την περσινή απουσία. Σεβόμαστε την ΤΣΣΚΑ όμως έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας"ήταν το μήνυμα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

"Πάντα προσπαθούμε να είμαστε στην κορυφή με τη Ρεάλ. Ήταν πολύ σημαντικό να βρεθούμε στα ημιτελικά. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό και για την τρίτη σερί συμμετοχή μας στο Final Four" δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.

"Δεν ήρθαμε για τουρισμό"

"Δεν ήρθαμε για επίσκεψη στη Μαδρίτη. Ήλθαμε για να κερδίσουμε τον τίτλο, στην πρώτη μας συμμετοχή στο Final Four"τόνισε ο Μπιέλιτσα.

"Τα πράγματα είναι απλά, δεν υπάρχουν μυστικά. Σκληρή δουλειά"αρκέστηκε να σχολιάσει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ερωτηθείς για το μυστικό των 14 συμμετοχών σε Final Four της Turkish Airlines Euroleague.

"Μετά από αυτή την τελετή θα έχω πρόβλημα! Ο τύπος δίπλα μου (σ.σ. Μπιέλιτσα) είναι ο MVP όμως εγώ δεν θα τον ξεκινήσω αύριο με τη Ρεάλ! (γέλια). Πρέπει να βρω τρόπο να εκπλήξω τον Πάμπλο Λάσο"τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Δεν νομίζω ότι είναι πλεονέκτημα το ότι δεν έχουμε παίξει φέτος με τη Ρεάλ. Είμαστε πανέτοιμοι για τον ημιτελικό"πρόσθεσε ο "Ζοτς".

"Τεράστια επιτυχία για την ΤΣΣΚΑ"

"Προσωπικά είμαι περήφανος για το ότι η ΤΣΣΚΑ θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα Final Four. Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον οργανισμό. Η ιστορία δεν παίζει μπάσκετ. Το γεγονός ότι έχουμε μαζί μας κι όχι απέναντί μας τον Κάιλ είναι θετικό"επισήμανε ο Ιτούδης.

"Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι με τους σωστούς συμπαίκτες και προπονητές. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα" ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

"Μπροστά σε μεγάλη πρόκληση"

"Είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα, με έναν σπουδαίο κόουτς. Δεν έχει σημασία τι έγινε στα προηγούμενα Final Four. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στη ζωή, αυτές οι προκλήσεις δεν έρχονται συχνά επομένως πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε"ανέφερε οΣφαιρόπουλος για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι ο Γιάννης είναι προπονητής του Ολυμπιακού κι έφερε την ομάδα στο Φάιναλ Φορ. Μαθαίνουμε από τους πιο έμπειρους, έχουμε πάρει τα μαθήματά μας" είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για τη νέα γενιά των Ελλήνων προπονητών. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου: "Είναι πολύ σημαντικό το ότι δυο Έλληνες προπονητές θα μονομαχήσουν στο Φάιναλ Φορ. Τελευταία στην Ευρώπη βλέπουμε ότι οι προπονητές κάνουν σπουδαία δουλειά".

"Ο Σπανούλης είναι ο παίκτης κλειδί"

"Ο Μπίλι είναι ο παίκτης κλειδί του Ολυμπιακού. Δεν είναι όμως η μοναδική απειλή για εμάς. Γενικώς, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να τους αντιμετωπίσουμε"εξήγησε οΜίλος Τεόντοσιτς.

"Μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και προπονητής. Όταν ήλθα στη Φενέρ, το έκανα μόνο για αυτόν" δήλωσε ο Νέμανια Μπιέλιτσα.

Διαβάστε ακόμη:

O Μπιέλιτσα νίκησε τον Σπανούλη για τον τίτλο του MVP

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK