Κανένα περιθώριο λάθους κόντρα στη Νανσί

Μετρώντας τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του α' ομίλου της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός δεν έχει το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας στον αγώνα με τη Νανσί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (22:00, ΝΕΤ).

Κανένα περιθώριο λάθους κόντρα στη Νανσί

Ο δρόμος προς το Τοπ-16 της Ευρωλίγκας στρώθηκε με αγκάθια μετά τις τρεις, εκτός έδρας, ήττες του Ολυμπιακού. Πλέον, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το βράδυ της Τετάρτης (16/11) κόντρα στη γαλλική, Νανσί.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Κέσελ και Κατσίβελη οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες, οπότε οι μοναδικοί απόντες από τον αγώνα θα είναι οι Βασιλόπουλος και Χάουαρντ.

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του μία ομάδα η οποία βασίζεται στα αθλητικά προσόντα των παικτών της και κυρίως, στην ικανότητα του μεγάλου της αστεριού, του Νικολά Μπατούμ. Ο Γάλλος NBAer αποτελεί το "Α και τον Ω" της Νανσί η οποία πετυχαίνει κατά μέσο όρο 83 πόντους και μοιράζει 16,8 ασίστ, στους τέσσερις πρώτους αγώνες.

Το μυστικό της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό κρύβεται στο μαρκάρισμα του Μπατούμ, ο οποίος έχει ήδη αναδειχθεί δύο φορές MVP της αγωνιστικής, αλλά και στον έλεγχο του ρυθμού.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα τεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους με τη Νανσί αλλά για 31η με εκπρόσωπο της Γαλλίας. Στις προηγούμενες 30 αναμετρήσεις το πρόσημο είναι θετικό για την ελληνική ομάδα (17-13).

News 24/7

24MEDIA NETWORK