Με Χάντερ στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Ο Οθέλο Χάντερ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μπασκόνια (23/10, 21:30). Με Ντέιβιντ Ρίβερς η τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων".

Με Χάντερ στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Με 13 παίκτες θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια. Ο Οθέλο Χάντερ θα προστεθεί στους 12 που αγωνίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στη σημερινή (21/10) προπόνηση του Ολυμπιακού βρέθηκε ο Ντέιβιντ Ρίβερς. Ο παλαίμαχος άσος του των "ερυθρολεύκων" παρακολούθησε το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης, μίλησε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Μίλαν Τόμιτς και φώναξε Ολυμπιακός μαζί με όλη την ομάδα στο τέλος της προπόνησης.

Λίγη ώρα πριν, ο Ρίβερς που βρίσκεται στην Ελλάδα ως προσκεκλημένος του Δήμου Πειραιά δίδαξε τους μικρούς αθλητές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού για περισσότερες από δυο ώρες.

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ