Νίκη για να είναι ήσυχος. Όλα τα σενάρια

Από πρώτος μέχρι τέταρτος βγαίνει απόψε ο Ολυμπιακός, που δοκιμάζεται στη Γαλλία και την έδρα της Νανσί.

Νίκη για να είναι ήσυχος. Όλα τα σενάρια

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 21:00 (ΝΕΤ) με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν τεράστια κενά, αφού τους λείπουν και ο Βασίλης Σπανούλης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, αμφότεροι έχουν παροπλιστεί με τραυματισμούς. Παρ' όλα αυτά, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς εκτίμησε: « Όπως είναι χτισμένη η ομάδα, μιλάμε για τα δύο πιο έμπειρα παιδιά της ομάδας μας, αυτοί είναι η βάση μας σε θέματα δημιουργίας και σαν στιλ παιχνιδιού. Όλα αυτά συνέβησαν ξαφνικά, ωστόσο θα πρέπει να αντιδράσουμε σαν ομάδα».

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του Νικολά Μπατούμ, η οποία ειδικά στην έδρα της τρέχει διαρκώς. Αν τα καταφέρει και νικήσει επίσης η Καντού την Φενέρμπαχτσε στην Ιταλία, αλλά και η Μπιλμπάο στον «ισπανικό εμφύλιο» της Κάχα Λαμποράλ, τότε είναι πρώτος. Δεύτερος τερματίζει ο Ολυμπιακός αν νικήσει την Νανσί, νικήσει η Φενέρ την Καντού και η Κάχα την Μπιλμπάο, τρίτος αν ηττηθεί στο Νανσί και νικήσουν Κάχα και Φενέρ, ενώ τέταρτος τερματίζει ο Ολυμπιακός αν χάσει στην Γαλλία και νικήσουν Φενέρ και Μπιλμπάο.

Επειγόντως νίκη, λοιπόν, για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει υπό καλές προϋποθέσεις στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νανσί έχασε με τραυματισμό τον καλύτερο ψηλό της, Ακίν Ακινγκμπάλα. Με 12 πόντους και 6,9 ριμπάουντ μέσο όρο η απουσία του αναμένεται να μετρήσει για τους Γάλλους, σε έναν αγώνα που και ο Ολυμπιακός είναι λαβωμένος στους ψηλούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK