Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ του Σπανούλη για το φάουλ στο τέλος (VIDEO)

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά από το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε ξανά στην... ανάγκη ενός φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα και λίγο έλειψε (εκ νέου) να αποτύχει, μέχρι που παρενέβη ο Βασίλης Σπανούλης κι ανέκοψε την επίθεση της Βαλένθια.

Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ του Σπανούλη για το φάουλ στο τέλος (VIDEO)

Το χρονόμετρο έδειχνε 5,2 πριν από το φινάλε του αγώνα στην Ισπανία και η μπάλα βρισκόταν στα χέρια του Σαμ βαν Ροσόμ. Ο Οθέλο Χάντερ επιχείρησε να τον μαρκάρει και να τον σταματήσει με φάουλ, ώστε να αποτρέψει ενδεχόμενο σουτ τριών πόντων.

Απέτυχε, γλίστρησε και ο Βέλγος θα έφευγε μόνος του για το σουτ, εάν δεν υπήρχε ο απομηχανής θεός Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έπεσε πάνω στον αντίπαλό του και του έκανε το φάουλ στα 2,4 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε.

Η αντίδραση του "Kill Bill" μετά από το φάουλ ήταν όλα τα λεφτά. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" γύρισε να κάνει παρατήρηση στον συμπαίκτη του διότι απέτυχε να κάνει φάουλ, αλλά βλέποντας τον Χάντερ εξουθενωμένο στο παρκέ, αμέσως άλλαξε έκφραση και χαμογέλασε, κλείνοντας το μάτι!

Ο Χάντερ πήγε και αγκάλιασε τον Σπανούλη που με αυτήν την ενέργεια έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι για τη νίκη του Ολυμπιακού.

Το περιστατικό

Διαβάστε ακόμη

Τάσος Μαγουλάς: Και ο άγιος... πρόστιμο θέλει

Βαλένθια - Ολυμπιακός 68-71

Τόμιτς: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK