Σφαιρόπουλος: "Ναι, κοιτάμε σοβαρά τον Τζέιμς"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σον Τζέιμς της Μπιλμπάο, δηλώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει εξέλιξη.

Σφαιρόπουλος: "Ναι, κοιτάμε σοβαρά τον Τζέιμς"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Πρώτα για τη νίκη επί της Μιλάνο και κατόπιν για τον ψηλό που έρχεται και τους τραυματισμούς μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

O κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Είναι άλλη μια σημαντική νίκη επί μιας ομάδα τελευταία χαρτιά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε ή θέλαμε, υστερούσαμε σε μαχητικότητα, ενέργεια και συγκέντρωση. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά ούτε επιθετικά χωρίς ιδέες και σωστές αποφάσεις, αφήνοντας τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το μομέντουμ, γίναμε πιο πιεστικοί στην άμυνα, τούς αναγκάσαμε να κάνουν λάθη και βεβιασμένα σουτ και βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Σκοράραμε 47 πόντους, είχαμε καλή παραγωγικότητα και το παιχνίδι πήγε όπως το θέλαμε. Κρατάμε τη νίκη και το καλό διάστημα στο δεύτερο μισό. Είχαμε και την ατυχία με τον Λοτζέσκι, κρατήσαμε και τον Τσαϊρέλη χωρίς λεπτό λόγω του καρπού του. Όσοι έπαιξαν βοήθησαν γι' αυτό το αποτέλεσμα. Ο κόσμος ήταν κοντά και βοήθησε στα σημεία που δεν ήμασταν καλοί.

Ξέρω την αξία των παικτών μου, ξέρω τι μπορούν να δώσουν. Ο Χάκετ, ο Στρόμπερι και ο Μιλουτίνοφ ήταν θετικοί, παίρνουν αυτοπεποίθηση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εκείνο που είναι πιο σημαντικό είναι ότι αφομοιώνουν τη φιλοσοφία και η ομάδα παίζει όπως θέλουμε.

Ψάχνουμε ψηλό. Ο Τζέιμς έχει προταθεί, τον κοιτάμε σοβαρά. Θα γνωρίζουμε σε μερικές ημέρες, δεν είναι κάτι οριστικό.

Ο Λοτζέσκι έχει μια θλάση, θα ξέρουμε αύριο πόσο σοβαρή είναι. Δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε το χρόνο απουσίας του.

Οι τραυματισμοί είναι αποτέλεσμα της καταπόνησης του καλοκαιριού. Το ίδιο πρόβλημα έχει η Μιλάνο με τον Τζεντίλε και η Ρεάλ που δεν παίζει καλά με τον Ρούντι. Όταν οι παίκτες παίζουν στο φουλ, είναι λογικό να μην αντέξουν τα σώματά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - Μιλάνο 73-63

Αποχώρησε τραυματίας ο Λοτζέσκι

News 24/7

24MEDIA NETWORK