Σπανούλης: "Δεν μετράω τα σουτ, δεν διαβάζω όσα γράφονται, δεν παίξαμε καλά" (VIDEO)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον τελικό του Final Four της Turkish Airlines Euroleague.

Σπανούλης: "Δεν μετράω τα σουτ, δεν διαβάζω όσα γράφονται, δεν παίξαμε καλά" (VIDEO)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει πολύ το τρόπαιο, δεν το έκρυψε, αλλά αναγνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ στην έδρα της.

" Ξέρουμε όλοι ότι η Ρεάλ είναι μια πολύ καλή επιθετική ομάδα που σκοράρει με πολύ μεγάλη άνεση. Ξέρουμε ότι πρέπει να τους εμποδίσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους.

Είναι τιμητικά όσα γράφονται, αλλά δεν τα διαβάζω. Αυτό που με νοιάζει είναι η ομάδα, το άθλημα είναι ομαδικό. Όταν είναι δυνατή η ομάδα, κάθε παίκτης κερδίζει.

Προσωπικά θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι, δεν μετράω τα σουτ μου. Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να ξεχάσουμε τι κάναμε, γιατί -ας μην γελιόμαστε- δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε, γιατί επί της ουσίας το μόνο που κάναμε ήταν να δείξουμε χαρακτήρα".

Πίεση έχουν όλες οι ομάδες. Εμείς έχουμε λιγότερη, γιατί η Ρεάλ παίζει στην έδρα της. Διοργανώνει τα πάντα για να πάρει την Ευρωλίγκα. Παίζει βέβαια πιο σκληρά σε σχέση με άλλα χρόνια. Έχουν διορθώσει τα λάθη τους. Εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα και πρέπει να στηριχτούμε σε αυτή. Όποιος βρεθεί σε καλύτερη ημέρα και είναι πιο συγκεντρωμένος θα κερδίσει".

Η ψυχολογία μας ανέβηκε μετά τα ματς με τη Μπαρτσελόνα. Μετά κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και την ΤΣΣΚΑ. Όσο νικάς η ψυχολογία ανεβαίνει. Όμως δεν πρέπει να κουκουλώνονται από τις νίκες οι κακές εμφανίσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK