Ο Λεβαντόφσκι πήρε τις αποφάσεις του, η Μπαρτσελόνα κοίταξε "ταυτότητα" και το μέλλον του έχει μπει σε ένα μονοπάτι με διακλαδώσεις

Η συνεισφορά του Πολωνού δεν αμφισβητείται, όμως κάθε σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του δεν αφήνει στην τύχη τις μελλοντικές εξελίξεις.

Barcelona's Robert Lewandowski reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Robert Lewandowski reacts after a missed scoring opportunity during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι μπορεί να κόστισε 45 εκατομμύρια στους "Μπλαουγκράνα", ωστόσο βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου Μπαρτσελόνα να έχει ανοδική πορεία με αποκορύφωμα την περσυνή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Ο Πολωνός είναι 35 ετών και όσο αξιοθαύμαστο μπορεί να είναι το γεγονός πως ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο υψηλό επίπεδο σε μία τέτοια ηλικία, άλλο τόσο λογικό είναι οι "Μπλαουγκράνα" να κάνουν σκέψεις για το μέλλον του. Η ομάδα θα καλοέβλεπε μία ηχηρή πρόταση από την Σαουδική Αραβία ή το MLS για τον επιθετικό της και σκέφτεται ήδη διάφορους τρόπους για να είναι έτοιμη να βρει μακροπρόθεσμη λύση.

Η στάση του παίκτη

Ο Λεβαντόφκι από την άλλη πλευρά έχει ήδη ξεκαθαρίσει μέσα του τι επιθυμεί. Αντιλαμβάνεται πως φυσική του κατάσταση θα μπορούσε να συνεχίσει να τον βγάζει ασπροπρόσωπο για λίγα χρόνια ακόμα και επομένως θα ήθελε να δοκιμάσει τα όριά του. Το συμβόλαιό του με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το 2026 και ο ίδιος θα ήθελε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του προτού υποχρεωθεί να πάρει αποφάσεις για την καριέρα του.

Συν τις άλλοις, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως πέρα από την χρησιμότητά του επιθετικά, θα μπορέσει να αναλάβει και τον ρόλο του μέντορα για τους νεαρότερους παίκτες του ρόστερ. Τέλος, ένας ακόμα λόγος παραμονής του φαίνεται να είναι η επιθυμία του να αποχαιρετήσει τον σύλλογο έχοντας κατακτήσει τουλάχιστον ένα ακόμα τρόπαιο, ωστόσο αν προκύψει ικανοποιητική πρόταση, τότε όλα είναι ανοικτά.

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμη δεν ανακοινώθηκε αλλά οι εξελίξεις "τρέχουν", αναζητείται σέντερ μπακ και ο Σλοτ θα ξεκινήσει συζητήσεις για τα "φίλτρα"

Αποκάλυψη: Ο Αντσελότι ήθελε διακαώς τον Χάρι Κέιν και η Ρεάλ αρνήθηκε, ο Πέρεθ έκανε κίνηση ματ με τεράστια διορατικότητα

News 24/7

24MEDIA NETWORK