Γκιστ: "Παλέψαμε όσο μπορούσαμε"

Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Super BASKETBALL για την ήττα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη και τη μεγάλη προσπάθεια των συμπαικτών του. Ούκιτς: "Δεν είχαμε τις επιλογές που θέλαμε". Πριμ... πρόκρισης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τι είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια.

Γκιστ: "Παλέψαμε όσο μπορούσαμε"

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν μπορούσε να κρύψει την πικρία που του άφησε η ήττα του Παναθηναϊκού και ο αποκλεισμός από το Final 4 του Λονδίνου. Μιλώντας στην εκπομπή Super BASKETBALL, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής από τη Βαρκελώνη, ο Αμερικανός τόνισε χαρακτηριστικά:

"Δεν παίξαμε καλά. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Παλέψαμε μέχρι τέλους για να δώσουμε χαρά στον κόσμο, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Ούκιτς: "Δεν είχαμε τις επιλογές που θέλαμε"

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίξει το ίδιο μπάσκετ χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη και στάθηκε στα τρία γρήγορα φάουλ που του χρέωσαν.

"Έπαιξαν ρόλο τα φάουλ του Διαμαντίδη, χωρίς τον Διαμαντίδη δεν μπορούμε να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει. Δεν είχαμε τις επιλογές που θέλαμε. Χάσαμε εύκολα καλάθια, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα", είπε αρχικά ο Κροάτης γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Και προσέθεσε: "Η άμυνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τέλεια, αλλά βάλανε κάποια μεγάλα σουτ και δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να επιστρέψουμε. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να προηγηθούμε ούτε μια φορά στα δύο τελευταία παιχνίδια, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε".

Δείτε την εκπομπή Super BASKETBALL με ρεπορτάζ από τη Βαρκελώνη και ήττα του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα:

Διαβάστε ακόμη:

Πασκουάλ: "Κυριαρχήσαμε στο 4ο και 5ο παιχνίδι"

Ναβάρο: "Περίπλοκο παιχνίδι"

Πεδουλάκης: "Κανένα παράπονο από τα παιδιά"

Γκιστ: "Παλέψαμε όσο μπορούσαμε"

Μπράμος: "Δεν μπορεί να παίζει ο Διαμαντίδης 40 λεπτά"

Δ. Γιαννακόπουλος: "Στα μάτια μου ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί"

Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός 64-53

News 24/7

24MEDIA NETWORK