Ο Πασκουάλ παραδέχτηκε τη "θυσία" του Μπουρούση

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως ο Κρις Σίγκλετον έκανε μεγάλο παιχνίδι ενώ παραδέχτηκε ότι έπαιξε λίγο ο Μπουρούσης λόγω του πλάνου που επέλεξε για να αντιμετωπίσει την Μακάμπι.

Ο Πασκουάλ παραδέχτηκε τη "θυσία" του Μπουρούση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Όλοι οι παίκτες χρειάζονται τον χρόνο τους. Ο Μπουρούσης δουλεύει σωστά και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει έναν παίκτη-κλειδί στην πορεία. Ας πούμε, ο Σίνγκλετον την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν τόσο καλός, αλλά απόψε έκανε μεγάλο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι την εβδομάδα που έρχεται, ο Μπουρούσης θα παίξει πολύ καλά. Απόψε ήταν λίγο άτυχος, γιατί τη στιγμή που έπαιξε υπήρξαν λάθος επιλογές από άλλους παίκτες κι ήταν ένα διάστημα που η Μακάμπι κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.

Χρειαστήκαμε λοιπόν κάποιο άλλο σενάριο, όπου αυτός "θυσιάστηκε", έστω κι αν δεν ήταν αυτός ο υπαίτιος της κατάστασης", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για την παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Πασκουάλ παραδέχτηκε τη "θυσία" του Μπουρούση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Είναι αλήθεια ότι ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ την ομάδα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά του. Γι αυτό λαμβάνει την "ανταμοιβή" να παίζει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως το σημερινό".

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει να κάνει μία ακόμα μεταγραφή, παρέπεμψε στην επικείμενη επιστροφή του Μάικ Τζέιμς: "Ξέρετε ήδη ότι δεν μιλάω για τέτοια θέματα δημοσίως, μετά από αγώνες. Πάντα σκεφτόμαστε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα κι επιχειρούμε να παίξουμε καλά με αυτούς. Μένουν περίπου δύο με τρεις εβδομάδες στον Μάικ (Τζέιμς) για να επιστρέψει. Τον χρειαζόμαστε πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Χίτσκοκ βρισκόταν στο ΟΑΚΑ! Νίκη στην παράταση για τον Παναθηναϊκό
Φοβερό ρεκόρ για τον Σίγκλετον κόντρα στη Μακάμπι
Δήλωση με νόημα από Γιαννακόπουλο μετά το θρίλερ του ΟΑΚΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK