Πεδουλάκης: "Μιλήσαμε στα παιδιά πριν παίξουμε"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, αφού ανέλυσε τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, σχολίασε τα όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι και τη δήλωση αποχώρησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το πόσο επηρεάστηκαν οι παίκτες του.

Πεδουλάκης: "Μιλήσαμε στα παιδιά πριν παίξουμε"

Αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού υποστήριξε: " Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο για εμάς, διότι θα έπρεπε να βρούμε αγωνιστικό κίνητρο. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι. Η Φενέρ ήθελε τη νίκη για να μην παίξει τον τελικό τώρα με την Καντού. Μπήκαμε νωθρά, αλλά στη συνέχεια βελτιώσαμε το επιθετικό μας κομμάτι, ιδιαίτερα μετά το 25'. Και στα ριμπάουντ και στα δίποντα. Είναι σημαντικό ότι είχαμε λίγα λάθη σχετικά σε ένα τέτοιο ματς. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο και συνεχίζουμε.

Ο Σόφο είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού μας και βοήθησε πολύ να ξεμπλοκάρει η ομάδα. Βρίσκει σιγά - σιγά ρυθμό και το νέο παιδί γιατί είναι πλέι μέικερ. Τα παιδιά βελτιώνονται μέσα από το βίντεο και τα λάθη. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βελτιωθεί. Και η άμυνα μας είναι ο πυλώνας που μας έχει βοηθήσει".

Κατόπιν ανέφερε για τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΚΑΕ: " Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Μιλήσαμε στα παιδιά πριν βγούμε να παίξουμε. Προσπαθούμε να βρούμε το θετικό στα πάντα για να βρίσκουμε κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και για αυτό οι παίκτες βρήκαν κίνητρο στο παιχνίδι και ενέργεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK