Πεδουλάκης: "Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Παππά"

Εμφανώς απογοητευμένος από τον τραυματισμό που υπέστη ο Νίκος Παππάς, σε μια περίοδο που τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό είναι πολλά, εμφανίστηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος μίλησε για την ανάγκη νίκης επί του Ερυθρού Αστέρα.

Πεδουλάκης: "Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του Παππά"

Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Παρασκευής ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας ανέφερε: " Έχουμε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε, επιβάλλεται. Ο Αστέρας παίρνει ενέργεια από την άμυνα του, φεύγει στον αιφνιδιασμό, πάει μέχρι το καλάθι. Βρίσκει ρυθμό μέσα από την άμυνά του, μάχεται συνέχεια και εκτός έδρας.

Οδηγός μας πρέπει να είναι το πρώτο παιχνίδι γιατί είχαμε μπει αρκετά χαλαρά στο πρώτο ημίχρονο και μετά βελτιώσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε.

Ο Παππάς έχει το ντράιβ και τότε είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός. Θα πάει στο εξωτερικό, σε γιατρό ειδικευμένο στον αγκώνα. Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα. Θα μείνει μίνιμουμ ενάμιση μήνα έξω, ίσως και και περισσότερο.

Το πιθανότερο είναι πως ο Λουκάς θα μας βοηθήσει, όντας στην 12άδα. Ο Λάσμε θα είναι κοντά μας, θα είναι μαζί μας, όπως και να έχει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια με τα τόσα προβλήματα να τον αφήσουμε εκτός.

Πρέπει να βγάλουμε μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ. Τα προβλήματα συσπειρώνουν. Είμαστε καλύτεροι ποιοτικά. Τα παιδιά θα είναι εκεί που πρέπει να είναι. Στο ύψος των απαιτήσεων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK