Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια"

Μέσα από τα διαδοχικά παιχνίδια θα υπερβεί ο Παναθηναϊκός τα εμπόδια που συναντά στο δρόμο του, όπως εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια"

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" τόνισε σχετικά: " Η Ευρωλίγκα αρχίζει και εμείς χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια για να βρούμε το ρυθμό μας. Πρέπει να γίνουνε ομάδα και να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα προβλήματα που είχαμε με κάποιους τραυματισμούς και ατυχίες, όπως η τελευταία με τον Μπράμο. Προπονούμενοι καθημερινά και μέσα από κάθε παιχνίδι θα βοηθούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε ακριβώς. Είμαστε ακόμη στην αρχή και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε".

Από την πλευρά του ο Τζέιμς Γκιστ είπε: " Είναι πολύ συναρπαστικό που η νέα ευρωπαϊκή σεζόν αρχίζει. Όλες οι ομάδες έχουν πολύ ποιοτικούς παίκτες και υψηλές φιλοδοξίες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λιέτουβος είναι σκληρή ομάδα και διαθέτει σπουδαίους οπαδούς, κέρδισε άλλωστε τον προκριματικό γύρο, νικώντας ορισμένες πολύ καλές ομάδες. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα τεστ για μας προκειμένου να δούμε αν μπορούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παλέψουμε για κάθε κατοχή. Νομίζω είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK