Top plays: Σαρωτικοί Ντάνστον και Μάντζαρης

Μπράιαντ Ντάνστον και Βαγγέλης Μάντζαρης πρωταγωνιστούν στα highlights των αναμετρήσεων της Πέμπτης (27/3) στην Ευρωλίγκα, καθώς σε αυτούς ανήκουν το καλύτερο κλέψιμο και η κορυφαία ασίστ αντίστοιχα. Δείτε ακόμη τον Ρίκι Χίκμαν να "σβήνει τα φώτα" και τον Σόνι Ουίμς να καρφώνει εντυπωσιακά.

Top plays: Σαρωτικοί Ντάνστον και Μάντζαρης
INTIME SPORTS

Βαγγέλης Μάντζαρης και Μπράιαντ Ντάνστον δεν βρέθηκαν στους πρώτους σκόρερ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τη Μάλαγα στην Ισπανία, είχαν ωστόσο σημαντική συμβολή στο ανασταλτικό και δημιουργικό κομμάτι του αγώνα. Μάλιστα, στους δύο αυτούς "ερυθρόλευκους" ανήκουν η καλύτερη ασίστ και το κορυφαίο κλέψιμο της βραδιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πήρε έξυπνα την μπάλα από τον Γκρέιντζερ και στη συνέχεια τροφοδότησε τον Βαγγέλη Μάντζαρη κι αυτός με τη σειρά του τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το καλάθι.

Από την πλευρά του, ο Μάντζαρης έδωσε μια εξαιρετική σκαστή ασίστ στον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος βγήκε μόνος του κάτω από το καλάθι της Μάλαγα και πέτυχε άλλους δύο πόντους για την ομάδα του Πειραιά στην τρίτη περίοδο.

Στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με την Μπάγερν, ο Σόνι Ουίμς ήταν ο κορυφαίος για τους Ρώσους, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 15 πόντους. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε μάλιστα και το κάρφωμα της βραδιάς στην Ευρωλίγκα, όταν στην αρχή της δεύτερης περιόδου, με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια βρήκε το δρόμο προς το καλάθι των Γερμανών, το οποίο και... τράνταξε.

Τέλος, το κορυφαίο κόψιμο από τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (27/3) ανήκει στον Ρίκι Χίκμαν της Μακάμπι, ο οποίος ανέκοψε με εντυπωσιακό τρόπο την προσπάθεια του Σέρχιο Γιουγ, γλιτώνοντας το καλάθι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK