Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"

Ο Πέρο Άντιτς παρουσιάστηκε επίσημα από την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (3/7) και εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να πει το "ναι" στην πρόταση της τουρκικής ομάδας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Άντιτς: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ στον Ομπράντοβιτς"

Την Πέμπτη (2/7) η Φενέρμπαχτσε παρουσίασε τον Κώστα Σλούκα και την Παρασκευή ήταν η σειρά του Πέρο Άντιτς.

Ο Σκοπιανός πάουεργ φόργουορντ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πει το "ναι" στην πρόταση της Φενέρ και, όπως και ο Σλούκας, δεν άφησε έξω από αυτούς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Δεν είμαι καλός ομιλητής αλλά θέλω να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και πως αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Το μόνο που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πως θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Πάντα αγωνίζομαι σε ομάδες με μεγάλους στόχους. Όταν έμαθα το πλάνο της Φενέρ, δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Από την άλλη, πλέον θα βρίσκομαι μόλις μία ώρα μακριά από την οικογένειά μου στην ΠΓΔΜ. Επέλεξα τη Φενέρ για να κατακτήσω μεγάλους στόχους και τρόπαια", ήταν οι δηλώσεις του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ