Η Μακάμπι θέλει ηγέτη τον Ταϊρές Ράις και τον χρυσώνει

Η Μακάμπι κυνηγάει την επιστροφή του Ταϊρές Ράις στο Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι θέλει ηγέτη τον Ταϊρές Ράις και τον χρυσώνει
Ράις Μακάμπι

Αφού ρύθμισαν το θέμα του προπονητή, απολύοντας τον Τάμπακ και προσλαμβάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες τον Εντελστάιν, οι άνθρωποι της Μακάμπι βάζουν μπροστά το σχέδιο για την ενίσχυση του ρόστερ.

Κατά πληροφορίες βασικός στόχος των Ισραηλινών είναι ο Αμερικανός Ταϊρές Ράις. Ο παίκτης που πριν από δύο χρόνια χάρισε στη Μακάμπι τον ευρωπαϊκό τίτλο στο Μιλάνο, έπαιξε την τελευταία διετία στη Χίμκι παίρνοντας πολύ καλά χρήματα. Αυτός άλλωστε ήταν ο βασικός λόγος που μετακόμισε στη Μόσχα. Τώρα όμως η ρωσική ομάδα δεν θα παίξει στην ανανεωμένη Ευρωλίγκα και τα δεδομένα αλλάζουν.

Εκεί ποντάρουν ο Σιμόν Μιζράχι και οι συνεργάτες του προκειμένου να τον πείσουν να γυρίσει πίσω στο Τελ Αβίβ. Και σκοπεύουν μάλιστα να τον "χρυσώσουν", έχοντας πάρει την απόφαση ν' αυξήσουν κατά πολύ το μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως επέλεξαν έναν προπονητή με όχι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις, μια και θέλουν να ρίξουν όλο το διαθέσιμο χρήμα στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Με στόχο, αν όχι το θρίαμβο του 2014, την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους και στο Final-4.

Ο Ράις είχε εφέτος 12.4 πόντους (44%δ, 31%τρ, 81%β), 6.1 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα.

Αυτά θυμούνται στη Μακάμπι και τον θέλουν πίσω:

News 24/7

24MEDIA NETWORK