O Nόλαν πετά πετσέτα προς το μέρος του Αταμάν (VIDEO)

Στο χειρότερο δυνατό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Εργκίν Αταμάν με τον Νόλαν Σμιθ. Τελευταίο επεισόδιο στον αγώνα Μπάνβιτ - Γαλατάσαραϊ. Δείτε σε video τι συνέβη.

O Nόλαν πετά πετσέτα προς το μέρος του Αταμάν (VIDEO)

Ο αγώνας της Γαλατάσαραϊ με τη Μπάνβιτ δεν κύλησε όπως ήθελε ο Εργκίν Αταμάν. Όχι μόνο βάσει αποτελέσματος (σ.σ. ηττήθηκε με 69-67), αλλά και βάσει συμπεριφοράς των παικτών προς το πρόσωπό του.

Όλα άρχισαν όταν ο Τούρκος προπονητής κάλεσε στον πάγκο τον Νόλαν Σμιθ, με σκοπό να περάσει στη θέση του τον Κάρλος Αρόγιο. Η απορία του γκαρντ για την απόφαση του προπονητή του μετατράπηκε γρήγορα σε εκνευρισμό και ο εκνευρισμός σε μία... πετσέτα που εκτοξεύθηκε προς το μέρος του Αταμάν.

Ο Εργκίν Αταμάν προανήγγειλε τον "υποβιβασμό" του παίκτη του στην ομάδα Νέων του συλλόγου δηλώνοντας: "O Νόλαν Σμιθ πρέπει να συμπεριφέρεται καλύτερα. Ειδάλλως θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Πρέπει να καταλάβει πως φοράει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ. Αν δεν το καταλάβει άμεσα, τότε θα πρέπει να ψάξουμε για άλλον παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK