Σε βαθιά κρίση η Παρτιζάν: Τα "βρόντηξε" και έφυγε ο Ντανίλοβιτς

Παραιτήθηκε από την προεδρία της Παρτιζάν ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, ως αποτέλεσμα των αξεπέραστων οικονομικών προβλημάτων.

Σε βαθιά κρίση η Παρτιζάν: Τα "βρόντηξε" και έφυγε ο Ντανίλοβιτς

Το μέλλον του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς στην Παρτιζάν, για την παραμονή του οποίου οργανώθηκε συλλαλητήριο στο Βελιγράδι, είναι αβέβαιο. Αντίθετα του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς είναι σίγουρα εκτός συλλόγου.

Ο αστέρας του παρελθόντος και πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογούσε για ό,τι συνέβη την τελευταία διετία.

"Δεν μπορώ να βοηθήσω την Παρτιζάν με τον τρόπο που το έκανε την τελευταία 15ετία. Η Παρτιζάν θα είναι πάντα η ζωή μου. Τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα κάναμε πολλά καλά πράγματα μαζί. Την τελευταία διετία όμως και για διάφορους λόγους η ομάδα βρέθηκε σε δυσπραγία.

Δεν θα κατηγορήσω κανέναν, παίρνω αυτήν που μου ανήκει γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω κάποια πράγματα. Είναι ανθρώπινο να φεύγεις για να έρθει κάποιος στη θέση που θα είναι ικανός να βοηθήσει όπως δεν μπορώ εγώ", τόνισε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ