Τα "έχωσε" στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς (VIDEO)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εμφανέστατα εκνευρισμένος με τους φίλους της Φενερμπαχτσε, οι οποίοι απουσίαζαν από το ντέρμπι με την Ανατολού Εφές, παρά το γεγονός πως λίγες ημέρες πριν η τουρκική ομάδα πανηγύρισε την πρόκρισή της στο Final4 της Ευρωλίγκας.

Τα "έχωσε" στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε ο Ομπράντοβιτς (VIDEO)
INTIME SPORTS

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε την ήττα από την Ανατολού Εφές με 84-82 και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τα... έχωσε στους οπαδούς.

Ο "Ζοτς" δεν μπορούσε να... χωνέψει την απουσία του κόσμου από τις εξέδρες, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση στο Final4 της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία της.

"Η Φενέρ έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final Four. Το παιχνίδι ήταν Κυριακή στις 19:00 και περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο να έρθει να μας χειροκροτήσει για την επιτυχία μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όσους ήρθαν εδώ. Για μένα είναι αδύνατο να καταλάβω γιατί δεν ήρθαν. Είναι κάτι που θα το κρατήσω μέσα στην καρδιά μου. Με στενοχωρεί πολύ. Αυτά που έλεγαν για 25 εκατομμύρια φιλάθλους φαίνεται πως ήταν μόνο… ιστορίες. Δεν είναι πραγματικότητα", ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς.

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ίβκοβιτς πήρε... ρεβάνς από τον Ομπράντοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK