Παραιτήθηκε ο Καλαφατάκης. Κακαρούδης: "Είμαστε μαλ...ες"

Την παραίτησή του στη διάθεση των διοικούντων τον ΚΑΟΔ έθεσε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά την ήττα της ομάδας με τον Ηλυσιακό. Αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις.

Παραιτήθηκε ο Καλαφατάκης. Κακαρούδης: "Είμαστε μαλ...ες"

Εν τω μεταξύ, οι 12 παίκτες που βρέθηκαν στην αποστολή του ΚΑΟΔ βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου αντί του "Καλάφα" και ανέλαβαν την ευθύνη της ήττας.

Ο αρχηγός των Δραμινών Κώστας Κακαρούδης είπε: "Ο λόγος που είμαστε όλοι εδώ, είναι γιατί θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη στους προπονητές, στον πρόεδρο και στους φιλάθλους μας.

ίναι για εμάς μια πολύ κακή ήττα. Όπως και αυτή από την Καβάλα. Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, είχα πει πως η απειρία μας ευθυνόταν για εκείνο το αποτέλεσμα. Τώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαστε μαλ...ες.

Γνωρίζοντας το τι επικρατεί στο πρωτάθλημα, μόνο μαλ...ες αν ήμασταν θα μπορούσαμε να δίνουμε τόση πίκρα στη διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα, μας πληρώνει στην ώρα της και είναι κοντά μας μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Δεν ήλθε το τέλος του κόσμου. Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της ήττας, εξ ολοκλήρου εμείς οι παίκτες".

Aπό την πλευρά του ο νικητής της βραδιάς, κόουτς του Ηλυσιακού Γιώργος Ζευγώλης τόνισε: "Έγινε ενδιαφέρον παιχνίδι, με θέαμα και υψηλό σκορ. Όπως νικήσαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι ωστόσο, μόνο μια νίκη.

Δεν κρίθηκε τίποτα, πέραν του αποτελέσματος στο συγκεκριμένο ματς. Ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Μπορεί να ανακάμψει. Πιστεύω εν τέλει θα σωθούμε και οι δύο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK