ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας 68-61

Εκμεταλλευόμενος την άμυνά του, ο ΠΑΟΚ νίκησε 68-61 τον Απόλλωνα Πατρών και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας 68-61

Ετσι κρίθηκε

Η επιτυχία του ΠΑΟΚ στηρίχθηκε στην καλή άμυνα όπως διαφαίνεται και από το τελικό σκορ. Στην επίθεση ο Δικέφαλος του Βορρά άργησε πολύ να βρει ρυθμό, γεγονός που του στοίχισε την πρωτοπορία στο σκορ στη μία και μοναδική φορά που ο Απόλλων προπορεύτηκε (18-19).

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα τον παραπάνω επιθέσεων από τα πολλά λάθη των Αχαιών και με κύριους επιθετικούς άξονες τους Χαριτόπουλο και Χαραλαμπίδη παγίωσε μία διαφορά της τάξης των 8-10 πόντων.

Ο Απόλλωνας με υπερπροσπάθεια μείωσε στους πέντε προς το τέλος (62-57) αλλά κρατώντας την ψυχραιμία του στις βολές ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη νίκη.

Σταρ

Mεστή εμφάνιση από τον Δημήτρη Χαριτόπουλο. Ο Ελληνας σέντερ κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Απογοήτευση

Το επιπόλαιο πολλών ενεργειών του Απόλλωνα ο οποίος είχε τα διπλάσια λάθη σε σχέση με τον ΠΑΟΚ (18-9). Σ' ένα παιχνίδι με κλειστό σκορ αυτό το στοιχείο μέτρησε πολύ.

Σχόλιο

Ο ΠΑΟΚ για άλλη μία φορά είχε την ουσία. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, ωστόσο βρίσκει τον τρόπο να νικά και να παίρνει δύναμη. Ο Απόλλωνας πάλεψε αλλά η μεγάλη αστοχία και τα λάθη του τον καταδίκασαν.

Τα δεκάλεπτα: 13-9, 32-26, 50-39, 68-61

ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας 68-61
ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας 68-61

News 24/7

24MEDIA NETWORK