Ο έλεγχος της 14ης αγωνιστικής

Contra είμαστε, βραβεία μοιράζουμε μέρες που είναι. Επιστρέφουμε στα τετριμμένα, στην εβδομαδιαία βαθμολόγηση της Basket League ΟΠΑΠ. Τον φάκελο παρακαλώ...

Ο έλεγχος της 14ης αγωνιστικής

Όταν παίρνω φόρα 2

Ο ΠΑΟΚ άρχισε τη χρονιά αδιαμφισβήτητα ως το φαβορί για την κατάκτηση του... δεύτερου πρωταθλήματος. Ξέρετε αυτό μετά τους "αιωνίους". Ατύχησε, δυστύχησε και αποτυγχάνει οικτρά. Πρέπει να είναι η χειρότερη εικόνα ομάδας στην ιστορία του Μαρκόπουλου στους πάγκους.

Ακατάλληλο για τηλεόραση 4

Αυτή η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την τηλεόραση θυμίζει λίγο τη δανειακή μας σύμβαση: σε κάθε αγωνιστική γίνεται και χειρότερη. Κατ' αρχήν απαγόρευσαν σε τοπικά κανάλια και διαδικτυακές τηλεοράσεις να δείχνουν τα παιχνίδια των ομάδων. Μετά δεν κατάφεραν να αποφασίσουν αν θα δοθεί ακόμη ένας αγώνας σε κάποιο κανάλι (ΟΠΑΠ ΤV, NOVA, OTE). Με τις απεργίες στην ΕΡΤ πλέον δεν θα προβάλλεται κανένα παιχνίδι. Αυτό μας λείπει; Όχι αλλά είναι μία… παρηγοριά.

Ο έλεγχος της 14ης αγωνιστικής

Μάθε παιδί μου μπάσκετ 6

Ο Σέρχιο Κερούς, στους πρώτους του αγώνες στην Α1 δεν μπορούσε να πετύχει τον….Θερμαϊκό με το σουτ του. Μετά βελτιώθηκε και με το σουτ του "έβρισκε" το Μακεδονία Παλάς. Δουλεύοντας με τον Αλεξανδρή και τον Μανωλόπουλο σε 15 αγώνες όχι μόνο βρίσκει... πισίνα αλλά μπορεί να βρει και το καλάθι.

Το... Κουφό μπάσκετ 8

Ο ΑΓΟΡ συνεχίζει να εκπλήσσει παίζοντας χωρίς ψηλούς, με περιορισμένες επιλογές και όμως νικά ομάδες με πολλές επιλογές. Γιατί; Διότι φαίνεται ότι επικρατεί η λογική του Στέργιου Κουφού, καθώς το Ρέθυμνο είναι μία από τις λίγες ομάδες στην Α1 με συγκεκριμένο στιλ σαφή φιλοσοφία, το οποίο υπηρετεί κάθε αγώνα. Με αυτό θα νικήσει, με αυτό θα χάσει.

Για την… φουκαριάρα την ομάδα μου 10

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος είναι ένα από τα πιο αδικημένα γκραντ στην Α1. Πρώτα έλεγαν ότι δεν μπορεί να οργανώσει, μετά έλεγαν ότι είναι κοντός για να παίξει άμυνα και τώρα ότι δεν σουτάρει. Με 4/5 τρίποντα κατέρριψε και αυτό τον μύθο. Αν δε τον ρωτήσεις, ποτέ δεν θα γκρινιάξει ούτε θα κλάψει επειδή δεν έμεινε σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Ξανθόπουλος μεν…Βασίλης δε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK